2012. szeptember 24., hétfő

Töki pompos és szülinapi ajándék

Tisztelt Egybegyűltek!

Két nagyon rövid történettel kívánok nektek üde hétfő délt. Az egyik vicces, a másik jóleső, mint egy pohár citromos gösser a nyárestéken.

Első:
Tegnap este buli volt Budakeszin a Mamutfenyőknél (Rudi szerint Mamutmáriánál, ugyanis összevonta a Makkosmária és a Mamutfenyők szalonnasütő helyeit eggyé). És erre az eseményre sütöttem vagy 10 kilónyi töki pompost. Na és ezzel az adag kajával nekiindultam egyedül a helyszínre. Már majdnem letört a gerincem a kezemmel egyetemben, amikor elgondolkodtam azon, hogy fú, hát nekiállok stoppolni. De hát azért milyen gáz már egy hatalmas adag illatozó szalonnás hagymás kajával a kezemben... És pont ebben a pillanatban száguldozott el mellettem egy audi A hatezerötszázkettőhuszonhármas gépjármű 160-nal, majd hirtelen vészfék és tolatás. Megáll mellettem, kérdezte, hogy süti van-e nálam... Mondtam hogy töki pompos és sajna nem tudok adni, de azért vigyen már el a Mamutfenyőkig! :D Jót röhögött az ipse, elvitt, de elég vicces volt, ahogy lerakott ott a pusztaközepén, kérdezte is, hogy skizó vagyok vagy mi, mert normális ember nem rohangászik egy adag töki pompossal az erdő közepén. :D

Második:
Máma van annak az évfordulója, hogy 23 évvel ezelőtt megszülettem. Nos, és reggel ennek következtében marhára elaludtam, meg szüttyögtem és nem bírtam elindulni. 8-ra értem ki a stoppos helyre Budakeszin (7,20-ra kellett volna, 8,30-kor kezdődött az órám) és mondtam a Jóistennek, hogy Uram, kicsi lánykádnak ma van a születésnapja, nincs kedved meglepni egy közvetlen piliscsabai járattal? Eltelik 5 perc, autó megáll, ablak leteker kérdezem a pasastól, hogy merre megy. Erre ő: "maga merre megy?" Én: "Piliscsabára" Sofőr: "Szuper, én is!" áááááááááááá nem hittem el!!! Annyira király! Késtem 15 percet 8,45-re értem be, de a pesti busz, amivel a tanár jött 9-re, szóval nem késtem el az óráról! Hipp-hipp-hurrá!

Szép napot Önmaguknak!

6 megjegyzés:

  1. Boldog szülinapot kívánok, Isten éltessen sokáig és vigyázzon Rád! Jó volt látni téged a TV-ben! Még sokszáz km szerencsés utat! Dan révén olvaslak, ő is gratulál neked szeretettel!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen a jókívánságot! Bocsánat, hogy nem vagyok nagyon képben, de melyik Dan? :-)

    VálaszTörlés
  3. WÁÓ! Nem mondod!? Megfordult a fejemben, de gondoltam áh, úgysem... :-D Hát ez tökjó! Köszönöm, hogy megtisztelsz/ megtiszteltek a figyelemmel kíséréssel! :-)

    VálaszTörlés
  4. igenigen olvaslak és mindenkinek ajánlgatlak is :) ha eger felé járnál elvinnélek mert ott tanulok :D puszi és Isten éltessen utólag is :D
    puszi: Dani

    VálaszTörlés
  5. :-) köszi!
    Most egyelőre nincs a tervben, de ki tudhassa...

    VálaszTörlés